Zuivel
Melk uit het Amstelland, eieren van de duurzaamste kippenboer ter wereld en eenselectie van volwassen, plantaardige alternatieven.
Kipster
Kippenboerderij Kipster en haar eieren zijn het dier- en milieuvriendelijke antwoord op een industrie die over haar houdbaarheidsdatum is. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want De Volkskrant riep Kipster uit tot de meest mens-, milieu- en diervriendelijk kippenstal van Nederland, en is de boerderij een internationale inspiratiebron voor de toekomst van voedselproductie. Wij zijn de trotse exclusieve horeca leverancier van Kipster en leveren de eieren twee keer per week dagvers in Amsterdam.
Dagverse Eieren
Kiplekker leven
Duurzaam boeren
Heerlijk romig
Verse melk van dichtbij
Boeren van Amstel
Dichtbij en daardoor het verst; de Boeren van Amstel houden de keten tussen stad en land zo kort mogelijk. Op nog geen 10km van De Dam produceren zij prachtige natuurzuivel met veel respect voor dier, land en natuur. Zo dragen de BvA bij aan het behoud van het laatste stuk polderlandschap in het Amstelland, zodat men hier in de toekomst ook nog van kan genieten.
Orobianco
‘Als een schep roomijs, maar dan zonder de kou’: de Nederlandse buffelmozzarella van Orobianco wordt gemaakt van honderd procent buffelmelk en is een kunststuk voor de smaakpapillen. Dagvers geleverd, romiger dan romig, sappig en een tikje zoet. Dit is lokaal vakmanschap op haar best, met een exotisch product als verbluffend resultaat.
Groningse mozzarella
Traditioneel recept
Blije buffels
Innovatieve Vegan kazen
nieuwe mogelijkheden
Vegan kaasfondue
max & bien
Max & Bien
Max en Bien staan bekend om hun hoogwaardige plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude technieken van het kaasmaken toe te passen op noten, haver en tarwe maken ze zuivel met de smaak van toen, passend in de wereld van nu. Perfect voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.
Van de koe
Het weergaloze boterassortiment van Van De Koe wordt uitsluitend gemaakt in samenwerking met boeren die aan natuurbeheer doen. Dat betekent met aandacht voor het bodemleven, insecten, weidevogels en uiteraard voor de koeien die in de weide grazen. Met hun boeren-, karne- en (on)kruidenboters draagt Van De Koe bij aan een zuivelconsumptie die geen afbraak doet aan de natuur, maar haar juist doet bloeien.
Heerlijke (On)kruidenboters
Culinaire karneboters
Martijn en Roel
Ondernemers Bart en Tom
Sojaveld in Twente
Nederlandse Sojamelk
De Nieuwe Melkboer
Bart en Tom van De Nieuwe Melkboer komen uit een melkveehoudersfamilie die vooruitstrevendheid al generaties lang hoog in het vaandel heeft staan. Met het oog op de toekomst zetten zij deze nalatenschap voort op hún manier, en dat betekent helemaal plantaardig. Op basis van 100% Twentse soja produceren ze de eerste écht Nederlandse sojamelk: lokaal, gezond, en niet onbelangrijk: superlekker.