Vlees & Vis
Vlees van vrolijke varkens die een goed leven hebben gehad, maar ook plantaardige alternatieven die ons met innovatie voorbereiden op een duurzame toekomst
Buitengewone Varkens
Buitengewone Varkens leven het leven dat ze verdienen; ze wroeten, scharrelen en luieren op akkers, in bossen en weilanden. Zo simpel en tegelijkertijd praktisch ongehoord. De combinatie van natuurlijk voer, frisse lucht en veel beweging zorgt voor een sublieme en buitengewone vleessmaak. Dit is veehouden zoals het zou moeten zijn.
Een lekker wild buitenleven
Super biologisch
Heerlijke Guanciale
Plantaardige burgers!
Ontdek de mogelijkheden
Vegan Gehaktballen
Future Farm
Gewapend met een passie voor innovatie en geloof in een duurzame toekomst bewijst Future Farm dat een bewust dieet en fantastische smaak samen fluitend door het leven kunnen. Met hun revolutionaire en volledig plantaardige hamburgers, worsten en gehakt serveert Future Farm de toekomst, vandaag.
Wheat pray love
Joey en Sherilyn van Wheat Pray Love zijn Amsterdamse seitan makers. Seitan is een vleesvervanger gemaakt van tarwe die al honderden jaren in Japan op traditionele wijze wordt bereid en in Nederland aan een flinke en terechte opmars bezig is. De fantastische structuur en de capaciteit om smaken op te nemen, maken het een fantastisch product om mee te werken, en vooral, om te eten.
Seitan!
Seitan shoarma
Seitanburgers in een handomdraai
..en nog veel meer mogelijkheden!
Joey en Sherilyn
Heerlijk ongewenst vlees
Kroket van schipholgans
De keuken van het ongewenste dier
De Keuken van het Ongewenste Dier bestrijdt de absurditeit van de huidige vleesproductie en -consumptie door ‘ongewenste’ dieren te serveren. Denk aan ganzenbitterballen, Amsterdamse rivierkreeften, paardenburgers en filets van duivenborst. Super duurzaam, nogal ideologisch verantwoord en vooral: heel erg lekker. Een eetbaarder statement tegen alles wat mis is aan de voedselketen vind je nergens.
Wild Catch
De hoogste kwaliteit aanbieden zonder het milieu extra te belasten? Huibert van Wild Catch doet het. Hij verduurzaamt de Nederlandse visconsumptie door geïmporteerde, vaak bedreigde of vervuilende kweekvis te vervangen door wild gevangen bijvangst uit de Noordzee. Met zijn bijvangstkroketten maakt hij het gewone dier bijzonder en van elke hap een feest.